Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Handelsbetingelser for Kajakklubben Strømmen – Herefter kaldet Klubben

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMS VILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Klubben, at du tilmelder dig betaling via MobilePay eller anvender anden betalingsmetode som er godkendt af Klubben.
I forbindelse med din første betaling godkender du, at Klubben fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort/MobilePay, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Klubben.
Beløbet du skal betale for medlemskabet af Klubben trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 8 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.


Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vore vilkår og du stopper dit medlemskab ved at kontakte klubben senest en måned før en opkrævningsrunde.
Hvis der er ændringer i dit betalingskort tilknyttet MobilePay skal du foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingsmiddel, ved at logge ind på www.kajakklubbenstrommen.dk , klik på "MobilePay Betalingsaftale" under din profil.
Ved spærring af dit betalingsmiddel er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding. Dette gøres ligeledes på Klubbens hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Klubben, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Klubben forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.